En matkasse underlättar vardagen

Vi vill så mycket: trivas på jobbet, renovera på huset, resa, umgås med vänner, läsa böcker och vara med barnen men vi vill mer ändå. Vi vill äta bra också! För att underlätta, inspirera och skapa matglädje erbjuder Familyfood smart planerade matkassar hem till dig.

Vad skiljer Familyfood från andra matkassar?

Jo, Familyfood är en matkasse fylld med utvalda matvaror från lokala producenter som brinner för goda råvaror. Och packad i eget kyllager för att vägen till ditt matbord ska bli så kort och naturlig som möjligt. Helt enkelt en matkasse som bryr sig om din matstund! Värva gärna en kompis till Familyfood! Vi bjuder dig på en biobiljett, be bara kompisen att skriva ditt namn i meddelanderutan vid anmälan så skickar vi den.

Familyfoods recept är lätta att laga

Familyfood skapar veckomenyer för att passa hela familjen, alla typer av familjer. I vårt menyskapande pusslar vi, drar ifrån och lägger till för att göra veckans middagar familjevänliga och bra planerade. Recepten är lätta att följa så att många i familjen ska kunna vara med att laga. Runt en halvtimme får du avsätta för matlagningen. Du behöver ett litet basutbud av varor hemma, lite lagom erfarenhet av vanlig matlagning och så en vanlig uppsättning av köksredskap såsom kastruller, stekpannor och redskap. En stavmixer vill vi också rekommendera. Toppen till mycket och lätt att diska!

Läs mer om vår hållbara matkasse
Mina sidor

Familyfood vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund. Du anmäler dig smidigt här och där kan du sedan själv styra din prenumeration, till exempel göra ändringar, avboka en vecka eller byta vecka. Allt detta utan krångliga login eller koder att komma ihåg. Vi fakturerar dig månadsvis i förskott. Fakturan skickas ut via mail runt den 20:e i varje månad. Du kan också välja att betala med kort med automatisk debitering.

Logga in
Våra producenter
Aby potatis
Bjäre fågel
Brostorps ost
Emå mejeriet
Frösets gårdsmejeri
Gårdsby ägg
Kasteberg
Kalvenäs
Lars Strömgren, potatisodlare
Lindells gårdsslakteri
Lindhags delikatesser
Löt gårdsmejeri
Mickes viltrökeri
Moheda sylt
Måketorps hängmörade nöt
Nässjö chark
Root fruit
Rudu grosshandel
Skottorps ost
Smakglädje
Stens chark
Stensåkra
Sven-Erik Kastebring, grönsaksodlare
Urshultodlaren
Västerslät
Åsnens fiskrökeri
Ölands kvalitetsprodukter
Öländska bönchips
Bra att ha hemma

I ditt skafferi:
salt och peppar, curry, ris, buljong, soja, vitlök och torkade örtkryddor.

I ditt kylskåp:
något att steka i, ketchup och senap.

Hemleverans

Matkassen kommer hem till dig med en kyld transport och en trevlig chaufför ställer den utanför din dörr.

Vi levererar vår Småländska matkasse från Ystad upp till och med Stockholm!

Läs mer

Bli kund

Beställ din kasse i dag för leverans redan vecka 32!

Beställ