Här finns Familyfood / Leveransmöjligheter

Vi levererar vår småländska matkasse från Ystad upp till och med Stockholm.

Hemleverans

I Familyfoods matkassepris ingår hemleverans. Innan leverans skickas en preliminär leveranstid ut (observera vilken leveransdag ni blivit tilldelade, det kan skilja då rutterna överlappar varandra), på själva leveransdagen kan ni följa er leverans i realtid. Vilket gör att ni vet exakt när er kasse kommer, toppen!

Vi levererar på Söndagar 10-22 överallt från Ystad upp till och med Stockholm (förutom nedan orter där vi kör på måndagar).

Måndagar 14-21 : Kalmar, Nybro, Mönsterås, Oskarshamn, Västervik, Åseda, Virserum, Målilla, Fagerhult, Hultsfred.

Leveransen sker i kylda transporter. Chauffören ringer på din dörr men väntar inte på svar utan ställer matkassen utanför din dörr. Familyfood överlåter ansvaret för maten till dig efter leverans. Saknas något i matkassen eller om något blivit skadat ersätter vi dig med att reducera nästa månads faktura. Familyfood tar inget ansvar för matkassarna om någon stjäl dem eller om maten blir dålig eftersom den lämnats ute för länge.

Följ din matkasse från start till mål

Följ din matkasse under hela leveransen. Några dagar före din matkasseleverans kommer du att få ett sms/mail som berättar att nu är din matkasse planerad. På själva leveransdagen får du ett nytt sms som berättar att din leverans är på väg och då kommer du också att kunna följa bilen i realtid. Du kommer alltså att se precis var bilen är och när den beräknas komma till ditt hus.

Bli kund

Beställ din kasse i dag för leverans redan vecka 32!

Beställ