Menyer - Vecka 20
Familyfoods Matkasse 5 dagar
- Smörstekt fisk med rostad lökkräm & rivna morötter
- Spaghetti och köttbullar i krämig timjansås
- Köttgryta med basilika & körsbärstomater
- Krämig ost & vitlöksrisoni med spenat
- Kalkonfilé med palsternacksmos och sötsyrlig gurksallad
Barnkassen
- Fiskgryta med kokosmjölk & röd curry
- Köttbullar med stuvad pasta och gurkstavar
- Köttgryta med basilika & körsbärstomater
- Spaghetti med paprikasås, rostad blomkål & parmesan
- Kalkonfilé med rostade potatis & gräddsås
LCHF Matkasse
- Kryddiga järpar med krämig broccoliragu
- Ugnsbakad fisk med råstekt kålrot
- Kalkonfilé serveras med kålrot & ostkräm
- Köttgryta med smak av chili & ingefära
Kockens förberedda Låda
- Färsbiffar med krämig pastasallad
- Spätta med brynt smör, kapris och rödbetor
- Kalkonfilé med vitlöksrostad potatis
- Köttgryta med röttvin & rotfrukter
Menyer - Vecka 21
Familyfoods Matkasse 5 dagar
- Panerade fisk med rostade grönsaker & örtyoghurt
- Färsbiffar med fransk potatissallad
- Libanesisk moussaka med couscous
- Skinkschnitzel med ris, stekta grönsaker & chimichurri
- Parmesangratinerad kyckling med pasta & tomatsallad
Barnkassen
- Panerade fisk med örtyoghurt
- Salsiccia med honungsstekta morötter & vitlöksdipp
- Chili con carne med ris
- Krämig kyckling med paprika & tomat
- Skinkschnizel i dijonsås med vitlöksbakade rotsaker
LCHF Matkasse
- Färs & savojkålsgryta med syrad lök
- Salsiccagryta med bakad salladskål
- Kyckling med dragonsås & broccolirösti
- Krämig paprika & baconsås med zucchinispaghetti
Kockens förberedda Låda
- Panerad fisk med gräslökskräm & smörslungad kulpotatis
- Yakinuki på färs toppad med vitlöksgroddar & stekt ägg
- Skinkschnizel med dragonsås & färskpasta
- Tomatgnocchi med knaprigt sidfläsk & parmesan